Jubileumfeest NVTG

Op 30 september j.l. was op landgoed Middachten de bijeenkomst georganiseerd ter ere van het 12,5 jarig bestaan van de NVTG. Ruim 100 leden zijn afgereisd naar De Steeg om vanaf 14:00 ontvangen te worden met koffie/ thee en wat lekkers en elkaar te treffen op ”Het Plankier” de plek waar vroeger de paarden werden gewassen. Door het slechte en regenachtige weer was dit volledig overdekt en mooi ingericht waarbij het een mooie plek was om met elkaar samen te komen.

jubileumfeestVanaf 15:30 gingen de activiteiten van start welke bestonden uit een lezing van Dhr. Conijn over rijtuigen en de verschillende gebruiken daarbij, een rondgang door het prachtige kasteel waarbij in alle ruimte’s die bezocht konden worden suppoosten van het kasteel stonden om alle vragen te beantwoorden en uitleg te geven of een rondgang door de tuinen rondom het kasteel.

Voordat men hiermee begon was er eerst een welkomstwoord van Franz Graf zu Ortenburg, de kasteelheer van Middachten gevolgd door een woord van welkom door Hans Vermeulen de voorzitter van de NVTG.

jubileumfeestOmdat alle aanwezigen 2 keuze’s mochten maken uit bovengenoemde duurde elke activiteit zo’n 50 minuten waarna men aan de volgende activiteit kon deelnemen. Ondertussen was het plankier geopend en de plek om samen te komen. Hier werd ook sfeervol muziek gemaakt door ”De heren van het goede leven” wat bij de aanwezigen goed in de smaak viel en waardoor het een gezellige sfeer gaf.

Na afloop van de activiteiten werden de aanwezigen wederom ontvangen op het plankier waar men na een drankje gebruik kon maken van het buffet welke in het koetshuis was opgesteld. Hierna vertrokken de aanwezigen druppelsgewijs waarbij rond 20:00 het plankier weer leeg was en waarbij we terug kunnen kijken op een informatief, leuk en vooral gezellig jubileumfeest.