Traditierit Eede (Z)

Een toerrit met traditie rijtuigen met presentatie op 29 april 2018.

De start is individueel en om de paar minuten. Deelname vindt plaats op uitnodiging en verder kunnen leden van de Nederlandse Vereniging voor traditioneel gerij en de leden van de Belgische Driving Association en de AFA uit Frankrijk zich inschrijven.

Het inschrijfformulier kan al worden aangevraagd, er is echter een beperkt aantal plaatsen voorzien. We hanteren het principe, Wie het eerst komt …….

Vanaf 14.30 uur is de presentatie voor Hotel de Elderschans. Van 16.00 tot 17.30 uur is er een receptie in het hotel in traditie kleding. Vanaf 20.15 uur het dinerbuffet eveneens in het hotel aan de Herendreef 67 te Aardenburg NL.

Tour Classique De Elderschans is een grensoverschrijdende koetsentocht voor traditie rijtuigen, in samenwerking met de AFA, de BDA en de NVTG. De Exclusieve hoofdsponsor is hotel de Elderschans van de familie Azimi uit Aardenburg en wordt georganiseerd door Mieke en Bert Lockefeer.

De rit zal ongeveer 25 kilometer bedragen. Er is onderweg een aperitief en lunchstop voorzien. Na afloop wordt er een verzorgde receptie aangeboden. De inspan- en startplaats bevindt zich op het industrieterrein “de Vlaschaard”, aan de Wervenweg te Eede NL. Het Ontvangst, ontbijt en de briefing is vanaf 08.30 uur.

Voor meer informatie en het opvragen van het inschrijfformulier kunt u contact opnemen met Bert Lockefeer via bert@lockefeer.nl