RAD Gala

Geachte koetsier,

Het RAD Gala heeft het genoegen u mede te delen dat zij wederom voornemens zijn op zondag 6 mei 2018 een rit met authentieke rijtuigen te organiseren.

Het RAD Gala is een jaarlijks terugkerend evenement met Hackney’s, Tuigpaarden, Tuigpaarden Fries ras, Shetlanders, Welspony’s en Koudbloeds. De organisatie heeft als doelstelling om een dag te organiseren met, voor en door liefhebbers van het aangespannen paard/pony, al dan niet in wedstrijdverband.

Door ook dit jaar i.s.m. De Brabantse Aanspanning wederom een authentieke rit te organiseren in combinatie met het oorspronkelijke programma, hopen wij deze dag voor een ieder, zowel deelnemers als bezoekers, nóg aantrekkelijker te maken.

De rit begint met een presentatie in de ring aan het publiek en jury om 10:15 uur, gevolgd door een tocht, die leidt door Tilburg en zijn buitengebied. De route zal zo’n 20 kilometer zijn, waarin men individueel rijdt. U krijgt ’s morgens lunchpakketten aangeboden bij aanmelding, of in ieder geval vóór vertrek.

Er is 1 stop gepland, waar u lunchpakket kunt nuttigen en u een drankje wordt aangeboden.
De terugkomst staat nu gepland voor omstreeks 13.30 uur. Het is de bedoeling dat bij terugkomst men zich op het voorterrein in nummervolgorde opstelt om vervolgens allen, op aangeven van de ringmeester, in de hoofdring op te stellen, zodat de prijsuitreiking kan plaatsvinden.

RAD GalaEr zijn prijzen voor:
– beste menner/koetsier
– de mooiste aanspanning
– de “dame” van de dag

De jury voor deze prijzen zijn internationaal jurylid Chris Rawlins en Suzanne Faber. Er zijn geen inschrijfkosten aan deze rit verbonden Inschrijven kan alleen schriftelijk en de inschrijving sluit op 29 april 2018. Klik HIER om het inschrijfformulier te downloaden. Er zijn bij deze rit wel enkele voorwaarden tot deelname, klik HIER om deze te bekijken.

Mogelijk kunt u na het uitspannen en de verzorging van uw paarden nog meegenieten van het concours. Deelnemers, die de VIP tent willen bezoeken, vragen we een bijdrage in de kosten van € 10,- pp. Voor meer informatie kunt u kijken op www.radgala.nl

Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 14 mei a.s bij:
Manege Thielen, Oudelijn 7, 5032 PC Tilburg.

Vriendelijke groet, mede namens het bestuur,

Jac de Leeuw