”Paard & Koets”

De beurs voor mennend Nederland is weer van start gegaan op vrijdag. Paard & Koets is er dit jaar op een ander tijdstip en ook op een nieuwe locatie, Namelijk op Hippisch Centrum de Peelbergen in het Limburgse Kronenberg.

Op deze locatie is Paard & Koets samengesmolten met de Menwedstrijd van Horst. Een leuke combinatie waarbij men naast het bezoeken van de beurs ook de wedstrijdrijders in actie kan zien. Ook de NVTG is dit jaar wederom aanwezig met een stand om het authentieke gerij in ons land te promoten. Ook nieuw dit jaar is een Pop-up-museum met veel authentieke rijtuigen welke door de Fam. Rutjens en Fam. Hansmeier worden gepresenteerd.

Rond dit plein met rijtuigen is ook de stand van de NVTG te vinden waarbij al het authentieke gerij op één locatie op de beurs te vinden is. De beurs is vandaag en morgen nog geopend van 10:00 tot 18:00.