”Almelose Ruiterdagen”

Na het jubileumjaar en de tocht in 2017 tijdens de Almelose Ruiterdagen hebben wij besloten om ook in 2018 weer een mooie rit uit te zetten. De reacties van de deelnemers, het publiek, zowel in Almelo zelf alsook onder het publiek op het Twents Hippisch Centrum waren zeer positief.

Komend editie hebben wij één goed bereikbaar terrein waar alle deelnemers bij elkaar kunnen staan en de organisatie zal zeker tijdig aanwezig zijn met koffie en iets lekkers erbij.

• Net als voorgaande jaren hebben wij weer een fantastische fotolocatie. Dus iedereen komt dit jaar in een prachtige natuurambiance op de foto.

• Er zijn drie pauzes en er zullen ook hapjes worden rondgedeeld tijdens deze pauzes. Na terugkomst bij de parkeerplaats zullen wij zorgen voor een heerlijke versnapering en wat drankjes ter afsluiting.

• Deelname is kosteloos en elke deelnemende koets krijgt enkele royale lunchpakketten.

• Dit jaar een tocht die wel 5 of 6 verzorgings- en verpleeghuizen aandoet en de daar wonende ouderen een prachtig vertier bieden waarbij wij een middagstop krijgen aangeboden bij één van de verpleeghuizen van het Trivium Meulenbelt Zorg, waarvoor onze grote dank.

• Er wordt weer voldoende tijd uitgetrokken voor het defilé, waarbij iedereen ruim aandacht zal krijgen en de jury goed gemotiveerd kan weergeven waarop wordt beoordeeld.

Kortom, schrijf de datum: zondag 17 juni 2018 – Start om 10.30 uur vast in uw agenda en meldt u aan via ons aanmeldformulier door HIER te klikken.

Wij hopen u en velen van uw mede menners te ontmoeten en dat deze tocht verder kan uitgroeien tot een bijzondere Almelose Ruiterdagenrit waarbij menners vanuit allerlei verenigingen en vanuit het Traditioneel Gerij kunnen genieten van de mooie omgeving in en rondom Almelo.

Met vriendelijke groet namens het hele Ruiterdagenteam,
Eddie Schoneveld, secretaris.