”ITDM Oostkamp (B)”

Deze ITDM wedstrijd wordt gereden langsheen een aantal kastelen waarvan er heel wat privé zijn, maar voor deze gelegenheid zetten de eigenaars hun poorten graag open.

De wedstrijd heeft plaats op kasteeldomein de Herten, Hertsbergestraat 2, 8020 Oostkamp. Op zaterdag 11 augustus om 17 uur is er briefing met verkenning wegparcours, daarna om 19.30 diner in het kasteel DE HERTEN.

Op zondag om 9 uur is er de eerste jurering met daarna wegparcours met 5 proeven. Op de middag warme maaltijd. In de namiddag om 14 uur kegelparcours, daarna prijsuitreiking met de gespannen erbij. Na het uitspannen is er een receptie voor alle deelnemers. Er is een aanmoedigingsprijs voor beginnende menners

PRAKTISCH:
Vooraf inschrijven bij Idès Cornillie tel: 050/824133 GSM :0474/567690 Email : ides.cornillie@skynet.be Uw inschrijving is definitief na storting op rekening BE66 3634 1363 7443 (BBRUBEBB) Een eigen verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid is verplicht en de uiterste inschrijfdatum is 1 augustus 2018.

Voor paardenstalling dient u gelieve contact op te nemen met Idès.
Ter informatie:deze wedstrijd kunt u combineren met de “BRUGSE KOETSENPARADE” op 15 augustus 2018. Om u in te schrijven, Klik HIER voor het inschrijfformulier.

Met vriendelijke groeten,
Idès en Odette Cornillie.