”CIAT Eefde”

Achter ’t Peerd maakt zich op voor de 5de editie van de CIAT in Eefde en omgeving.

Op zondag 17 juni 2018 wordt door Koetsiersvereniging Achter ’t Peerd onder auspiciën van de NVTG en de AIAT voor de 5e keer een CIAT voorheen bekend als CTA-PLUS georganiseerd door de schitterende omgeving van Gorssel en Eefde.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om met uw authentieke rijtuig of replica deel te nemen aan deze bijzondere wedstrijd met daarin opgenomen diverse wedstrijdelementen.

Een CIAT is een rit bestaande uit de beoordeling van de aanspanning, een route met behendigheidsproeven en afsluitend een vaardigheidsparcours.

CIAT1Tegen 11.00 uur zullen de deelnemers na de presentatie individueel vertrekken van ons clubterrein aan de Elzerdijk voor een rit van ongeveer 15 kilometer door de bosrijke omgeving van Eefde. In de route zijn ook de behendigheidsproeven opgenomen.
De route voert u over zandwegen en verharde wegen door de bosrijke omgeving die ook door notabelen in het verleden zeer gewaardeerd werd en waar zij dan ook vaak hun “buiten” hadden.
Bij terugkomst op het clubterrein staat een vaardigheid opgesteld. Na het rijden van de vaardigheid kunt u uitspannen, opruimen en nog heerlijk nagenieten en napraten. Ter afsluiting zal hier ook de prijsuitreiking plaats vinden.
Het evenement is opengesteld voor leden en niet leden van de NVTG die willen deelnemen met een authentiek rijtuig of replica.
Andere rijtuigen zijn niet toegestaan.

Voor deelname aan deze rit wordt per aanspanning € 25,- inschrijfgeld gevraagd. Indien u met meer dan 2 personen komt dan zijn de extra kosten per deelnemer € 10,– Hiervoor ontvangt u bij aankomst een kopje koffie / thee met wat lekkers en een lunchpakket voor onderweg.
Alle onderdelen worden op zondag 17 juni verreden. Het is mogelijk om op zaterdag 16 juni aan te komen. U kunt dan overnachten op ons clubterrein. Op het clubterrein zijn geen voorzieningen in de vorm van stroom. Er is wel een toilet aanwezig. Voor de paarden kunnen wij bemiddelen voor boxen in de omgeving van het terrein. Wij zijn op dit moment in gesprek hierover met een aantal partijen. Het is niet toegestaan om de paarden / pony’s te stallen op of aan de wagen. Indien er meerdere rijders op zaterdag arriveren zullen wij als vereniging een gezellige avond met een BBQ tegen een geringe vergoeding organiseren op ons clubterrein.

CIAT2Het verzoek is om u vóór 4 juni 2018 op te geven voor deze CIAT.
Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid tot overnachting op ons clubterrein met bemiddeling van boxen dan graag inschrijven voor 25 mei 2018. Om u op te geven kunt u het deelnameformulier wat u HIER kunt downloaden ingevuld opsturen naar:

Secretariaat CTA Plus Achter ’t Peerd
t.a.v. D. Elders
Wichmondseweg 28
7255 KZ Hengelo gld

of mailen naar ctaplusatp@gmail.com

CIAT3Voor meer informatie of downloaden van het inschrijfformulier verwijzen wij u naar onze website www.achtertpeerd.com waar ook meer informatie over deze CIAT is te vinden. Tevens zijn via onze site mooie foto’s te bekijken van eerdere edities.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de wedstrijd dan kunt u contact opnemen met
Dirrie Elders via email ctaplusatp@gmail.com of telefonisch na 18:00 uur op nummer 06-38761035.

Met vriendelijke groet,
Namens de leden en het bestuur van Koetsiersvereniging Achter ’t Peerd.

Dirrie Elders