”Kastelenrit Vorden”

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij nodigen wij u van harte uit om op zondag 12 augustus 2018 deel te nemen aan onze 42ste kastelenrit.

Dit jaar is er speciale aandacht voor Hollandse rijtuigen. Heeft u een rijtuig van Nederlandse makelij geef u dan vooral op! De route start wederom bij kasteel Den Bramel en leidt u vervolgens 30 km door de prachtige omgeving van Vorden. Dit jaar komen wij twee keer door het dorp en ook de prijsuitreiking zal hier plaatsvinden. Ook dit jaar geldt deze rit als CTA van de N.V.T.G. met de laatste selectiemogelijkheid voor het NK in Soest op 8 september. Op volgorde van binnenkomst kunnen er max. 20 aanspanningen meedoen voor de jurering. Geef u dus op tijd op!

U kunt zich opgeven door het inschrijfformulier in te vullen wat u HIER kunt downloaden. U kunt het inschrijfformulier ook ONLINE invullen.

CIAT1Graag ontvangen wij uw inschrijfformulier vóór 25 juli a.s. De inschrijfkosten bedragen € 10,- per aanspanning en wij verzoeken u dit bedrag vóór 1 augustus a.s. over te maken op IBAN NL57 RABO 0148904505 t.n.v. ‘In de Reep´n Vorden e.o.’.

De koffie, een drankje bij de sherrystop en de lunch wordt u aangeboden. Wilt u doorgeven met hoeveel personen u komt zodat wij rekening kunnen houden met het aantal lunchpakketten?

Indien u wilt overnachten dan kunnen wij voor u bemiddelen. Onze secretaris, mevrouw Willie Bogers kan u hier meer informatie over geven. Heeft u andere vragen dan kunt u op onze WEBSITE, of ook bij haar terecht via EMAIL.

Wij hopen u (wederom) te kunnen verwelkomen op 12 augustus 2018 in ons mooie kastelendorp Vorden.

Met vriendelijke groet,
Leden en bestuur In de Reep’n Vorden.