”Almelose Ruiterdagen”

In dit jaar waarin ook het 50 jarige jubileum wordt gevierd van de Koets ’n Keerls houden wij in de oprichtingsplaats natuurlijk ook weer een rit want ook afgelopen jaar waren de reacties van de deelnemers, het publiek, zowel in Almelo zelf alsook onder het publiek op het Twents Hippisch Centrum zeer positief. Komende editie hebben wij een goed bereikbaar terrein aan de Haven Noordzijde (LET OP!! inrijden vanaf de Kolthofsingel) waar alle deelnemers bij elkaar kunnen staan en de organisatie zal zeker tijdig aanwezig zijn met koffie en iets lekkers erbij. (vanaf 8.30 uur)

Net als voorgaande jaren hebben wij weer een fantastische fotolocatie, dit keer op een mooi plein in het centrum van Almelo. Dus iedereen komt dit jaar in een prachtig op de foto. Er zijn drie pauzes en er zullen ook hapjes worden rondgedeeld tijdens deze pauzes. Na terugkomst bij de parkeerplaats zullen wij zorgen voor een heerlijke versnapering en wat drankjes ter afsluiting. Deelname is kosteloos. Het kan zijn dat wij zorgen voor royale lunchpakketten maar ook TMZ is nog wat aan het organiseren.

Dit jaar een tocht die wat meer door het buitengebied gaat, maar natuurlijk pakken wij het laatste stukje oud Almelo wel weer mee en gaan een stukje dwars door de stad. Kortom een rit met heel veel natuur maar ook de bevolking van Almelo komt aan haar trekken. Er wordt weer voldoende tijd uitgetrokken voor het defilé, waarbij iedereen ruim de aandacht zal krijgen en de jury goed gemotiveerd kan weergeven waarop wordt beoordeeld.

Kortom, schrijf de datum: zondag 30 juni 2019 Start om 10.30 uur vast in uw agenda en meldt u aan via ons aanmeldformulier wat u HIER kunt downloaden. Wij hopen u en velen van uw mede menners te ontmoeten en dat deze tocht verder kan uitgroeien tot een bijzondere Almelose Ruiterdagenrit waarbij menners vanuit allerlei verenigingen en vanuit het Traditioneel Gerij kunnen genieten van de mooie omgeving in en rondom Almelo.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via schoneveld@almelose-ruiterdagen.nl

Met vriendelijke groet,

Eddie Schoneveld, Algemeen secretaris
Stichting Organisatie Almelose Ruiterdagen.