”Authentiek Hardenberg”

Op zaterdag 20 juli 2019 organiseert menvereniging H.A.R.P. in samenwerking met Promotie Hardenberg voor de eenentwintigste keer de Authentieke Rijtuigendag.

Dit jaar is het net als vorig jaar. Iedereen met een authentieke of replica rijtuig kan meedoen. Niemand wordt gejureerd. Wel zal het publiek aangeven welke aanspanning in aanmerking moet komen voor een prijs.

Ook dit jaar is het weer gelukt en zijn er geen kosten aan de deelname verbonden. Voor de middagpauze zijn we met een mooie locatie bezig. Wij zorgen, zoals elk jaar, voor lunchpakketten. Na afloop van de prijsuitreiking is er gelegenheid om gezamenlijk nog wat na te kletsen onder het genot van een drankje en een warme hap. Dit is weer mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Net als vorig jaar zal de tocht starten vanaf Landgoed “de Zwiese”, Hardenbergerweg 23, 7778 HP Hardenberg.
Vanaf 8.00 uur bent u van harte welkom en om 10.00 uur zullen we dan in een mooie stoet van het terrein rijden. (Tijden kunnen nog gewijzigd worden)

Heeft u tijd en zin om dit jaar deel te nemen aan de Authentieke Rijtuigendag, dan verzoeken wij het aanmeldingsformulier wat u HIER kunt downloaden in te vullen en terug te sturen naar het adres wat op het aanmeldingsformulier is vermeld. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via authentiekhardenberg@hotmail.com

Wij hopen u ook dit jaar te mogen begroeten op onze rijtuigendag!
Namens de commissie Authentieke Rijtuigendag Hardenberg,

Agnes van Winkoop,
secretaresse.