”CIAT Eefde”

Opnieuw brengen wij u de CIAT in Eefde middels deze website onder de aandacht!

Tot op heden zijn er inschrijvingen voor de wedstrijd maar nog niet voldoende om de wedstrijd ook te laten doorgaan. er is nog tot 11 juni a.s. de tijd om u aan te melden!

Hieronder meer informatie omtrent de wedstrijd:

Op zondag 23 juni 2019 wordt door Koetsiersvereniging Achter ’t Peerd onder auspiciën van de AIAT voor de 6e keer een CIAT georganiseerd door de schitterende omgeving van Gorssel en Eefde. Wij nodigen u dan ook van harte uit om met uw authentieke rijtuig of replica deel te nemen aan deze bijzondere wedstrijd met daarin opgenomen diverse wedstrijdelementen.

Een CIAT is een rit bestaande uit de beoordeling van de aanspanning, een route met behendigheidsproeven en afsluitend een vaardigheidsparcours. Tegen 11.00 uur zullen de deelnemers na de presentatie individueel vertrekken van ons clubterrein aan de Elzerdijk voor een rit van ongeveer 15 kilometer door de bosrijke omgeving. In de route zijn ook de behendigheidsproeven opgenomen.

De route voert u over zandwegen en verharde wegen door de bosrijke omgeving die ook door notabelen in het verleden zeer gewaardeerd werd en waar zij dan ook vaak hun “buiten” hadden. Bij terugkomst op het clubterrein staat een vaardigheid opgesteld. Na het rijden van de vaardigheid kunt u uitspannen, opruimen en nog heerlijk nagenieten en napraten. Ter afsluiting zal hier ook de prijsuitreiking plaats vinden.

Het evenement is opengesteld voor leden en niet leden van de NVTG die willen deelnemen met een authentiek rijtuig of replica. Andere rijtuigen zijn niet toegestaan.

CIAT Eefde 2019

Voor deelname aan deze rit wordt per aanspanning € 30,- inschrijfgeld gevraagd.
Indien u met meer dan 2 personen komt dan zijn de extra kosten per deelnemer € 10,–
Hiervoor ontvangt u bij aankomst een kopje koffie / thee met wat lekkers en een lunchpakket voor onderweg.

Alle onderdelen worden op zondag 23 juni 2019 verreden.

Het verzoek is om u vóór 11 juni 2019 op te geven voor deze CIAT.
Om u op te geven kunt u het deelnameformulier welke u HIER kunt downloaden ingevuld opsturen naar
Secretariaat CIAT Eefde
t.a.v. D. Elders
Wichmondseweg 28
7255 KZ Hengelo gld
of mailen naar ctaplusatp@gmail.com.

Voor meer informatie of downloaden van het inschrijfformulier verwijzen wij u naar onze website www.achtertpeerd.com waar ook meer informatie over deze CIAT is te vinden. Tevens zijn via onze site mooie foto’s te bekijken van eerdere edities.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de wedstrijd dan kunt u contact opnemen met Dirrie Elders via email ctaplusatp@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Namens de leden en het bestuur van Koetsiersvereniging Achter ’t Peerd.

Dirrie Elders.