”CTA Kronenberg / Sevenum”

Op eerste Paasdag 21 april a.s. organiseren wij in samenwerking met Paard & Koets en Horse Driving Kronenberg een koetsentocht met historische rijtuigen. Deze tocht zal bestaan uit een beoordeling / Presentatie van alle rijtuigen voor het klassement van het mooiste geheel. Tijdens deze presentatie kan men ook op verzoek worden gejureerd om zich te kwalificeren voor het NK Traditioneel Gerij.

Bij voldoende deelname is er een apart klassement voor enkel- en meerspannen met een Beoordeling van de best geklede vrouw en man en voor de aanmoedigingsprijs.

De ochtendroute van ongeveer 11 km zal gaan door het prachtige buitengebied van Kronenberg met een vertrek van om de drie minuten en heeft een tijdsduur van ongeveer 60 minuten. Hierna volgt de lunchpauze met lunchpakket op het inspanterrein.

CTA Kronenberg/SevenumDe middagroute van ongeveer 13 km, waarvan een deel door het dorp Sevenum gaat, met een vertrek van om de minuut zodat men in het dorp niet lang behoeft te wachten op het volgende rijtuig heeft een tijdsduur van zo’n 75 minuten.

Na afloop van de middagroute zullen we arriveren op de terreinen van Hippisch Centrum de Peelbergen waar ook Paard & Koets plaatsvind. Hier zal een presentatie aan het aanwezige publiek zijn en de prijsuitreiking plaatsvinden in één van de piste’s aldaar.

Wij willen er graag de nadruk op leggen dat deze rit bedoeld is om LEKKER te rijden en opstoppingen en onnodig stilstaan tijdens de ritten te voorkomen. hierdoor is met de tijdsduur van beiden ritten rekening gehouden met een ritme van 10 minuten draf gevolg door 5 minuten stap.

Na het uitspannen is er nog de mogelijkheid voor een gezamenlijke maaltijd in het restaurant van de Peelbergen.
Wij hopen dat Noordoost Limburg van uw aanwezigheid mag genieten.

Met vriendelijk groeten,
Irma en Albert Voorn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irma Voorn van Sleeuwen via email door HIER te klikken.

  • Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden
  • Klik hier om u direct online aan te melden.