“Kalender 2023 by Monika Stripling”

Monika en Eberhard Stripling uit Duitsland zijn fervent liefhebbers van het authentieke gerij. Monika is daarnaast ook actief als fotograaf tijdens evenementen in Europa en samen hebben ze enkele jaren geleden het idee opgevat om een jaarkalender te maken met mooie afbeeldingen van het authentieke gerij.

Het afdrukken en verspreiden van de kalender vond in het begin op kleine schaal plaats. Het aantal geïnteresseerden voor de kalender is de afgelopen jaren echter gestegen en omdat ze erg begaan zijn met het authentieke gerij hebben ze besloten om ook de liefhebbers in Nederland de mogelijkheid te geven om een kalender te kunnen aanschaffen.

Enkele afbeeldingen uit de kalender van 2023:
De kalender meet 40,5 x 30,5 cm en de foto’s worden afgedrukt op 250 gram fotopapier (Fuji-Color Paper / Crystal Archive Paper).
De kalender wordt gedrukt door CEWE en kost € 24,00 excl. verzendkosten. Afhankelijk van het aantal/gewicht zullen de verzendkosten tussen de € 8,- en € 14,- zijn.

Wilt u meer informatie of een kalender bestellen? U kunt daarover contact opnemen met Monika en Eberhard Stripling via eberhard.stripling@lorp.de