” Kastelen-en Monumententocht Baarn”

De organisatoren die in 2014, 2016 en 2018 succesvol de Nederlandse Kampioenschappen Traditioneel Gerij mochten organiseren, nodigen u uit voor de NVTG Kastelen- en Monumententocht Baarn-Soestdijk-Soest op 9 september 2023. Deelname staat vrij voor alle aanspanningen die voldoen aan de omschrijving “authentiek gerij”

Wat bieden wij u deze dag:

  • De organisatie biedt u een kopje koffie bij aankomst
  • Twee onvergetelijke ritten langs de kastelen en monumenten in de bosrijke omgeving van Baarn, Soestdijk, Lage Vuursche en Soest.
  • Een lunch op paleis Soestdijk en een gezellige nazit met uitgebreid buffet-diner.
  • Bovendien ontvangt elke aanspanning een bijdrage in de kosten van € 40 en natuurlijk een aandenken!

Dringende Oproep

artikelDe organisatie van een dergelijk evenement vraagt een behoorlijke (financiële) inspanning en bijdrage van o.a. sponsoren. Om dit mogelijk te maken hebben we een voldoende groot deelnemersveld nodig.

Wilt u ons per omgaande en in ieder geval voor 15 maart laten weten of u voornemens bent deel te nemen?

Het gaat simpel door het invullen van een formulier op de website die u bereikt door HIER te klikken of door de QR-code te scannen.

Bij voldoende aangemelde deelnemers nemen we ter zijner tijd contact op voor verdere details!

Hoe zit het met het Nederlands Kampioenschap

In voorgaande jaren werd het NVTG Nederlands Kampioenschap Traditioneel Gerij gehouden als afsluiting van een aantal voorrondes die in het hele land werden verreden. Door de Corona-crisis zijn deze voorrondes niet gehouden en konden we vorig jaar niet rekenen op een vast aantal winnaars van de Nederlandse Top-aanspanningen die wij in Baarn gewend zijn.

Een reden om in 2022 het Nederlands Kampioenschap af te gelasten. Maar we willen wel graag een mooie Kastelen- en Monumentendag organiseren. Indien blijkt dat in het lopende seizoen voldoende aanspanningen zich hebben gekwalificeerd voor deelname, zal het Nederlands Kampioenschap Traditioneel Gerij 2023 een onderdeel gemaakt worden van deze NVTG Kastelen- en Monumententocht 2023.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron Woering via ronwoering@gmail.com