”Kastelenrit Vorden 2019”

Ook in 2019 heeft Aanspanning In de Reep’n Vorden e.o. weer de organisatie in handen van de 43ste Kastelenrit te Vorden. De rit is één van de oudste ritten die voor authentieke rijtuigen wordt georganiseerd in ons land.

De rit leent zich prima voor het aangespannen rijden, de kastelen, de zandwegen en de landgoederen ademen allemaal nog de nostalgische sfeer van weleer uit.

Ook bezoekt men de kastelen en landgoederen tijdens deze dag welke normaliter niet altijd toegankelijk zijn om aangespannen te rijden. U kunt aan deze rit alleen deelnemen met authentiek gerij en natuurlijk correct en gepast gekleed! (Concours-, marathon-, of luchtbandenwagens zijn uitgesloten van deelname).

Vorden 2019 Het thema van de kastelenrit dit jaar is ‘Sportrijtuigen’ Deelnemers met rijtuigen uit dit type zullen dit jaar worden benadrukt tijdens de presentaties en maken kans op de prijs voor de mooiste aanspanning in deze rubriek.

Ook zal men na 3 jaar, met kasteel Den Bramel aan de Almenseweg als start- en eindpunt een nieuwe locatie hebben waardoor de route en de beleving voor de deelnemers wederom in een nieuw jasje wordt gestoken.

Noteer zondag 11 augustus dus vast in uw agenda!

Wanneer er meer bekend wordt zult u dit via de organisatie of onze website ongetwijfeld vernemen.