“Om Ommen”

Zoals elk jaar staat Ommen op 4 mei in het teken van ´OM OMMEN´, onze prachtige dagrit door het Stuwwallenlandschap rond de gemeente Ommen en door de gemeente zelf georganiseerd door de Vechtdalkoetsiers.

Na ontvangst met koffie en krentenwegge begint vanaf 10:00 uur de ochtendrit van ongeveer 14 kilometer. De rit voert ons naar het mooie gebied ten zuiden van Ommen. Na 8 kilometer hebben wij een mooie locatie gevonden voor onze ‘Sherry stop’.

De lunch wordt u aangeboden in het centrum van de gemeente Ommen. Voor de middagrit van ongeveer 9 kilometer gaan we richting Arriën. De middagrit zal in colonne worden verreden. Aansluitend volgt het defilé rondom de kerk in het stadscentrum onder het genot van een glas champagne.

´Om Ommen´ is zo langzamerhand een begrip, wat garant staat voor een uniek evenement. De afgelopen jaren hebben ‘de oude fietsen’ een geweldige bijdrage geleverd aan het succes en ook dit jaar zijn enkelen weer van de partij.

Wij hopen op uw deelname en verzoeken u daarvoor om het aanmeldingsformulier ingevuld voor 27 april 2019 aan ons terug te zenden. Klik HIER om deze te downloaden. Namens de gezamenlijke horeca mogen wij u na afloop een maaltijd aanbieden tegen gereduceerd tarief.

Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dat graag via omommen@hotmail.nlof c_masselink@hotmail.com

Met vriendelijke groeten,

Namens De Vechtdalkoetsiers,
Carla Masselink