”Promotiefilm Authentiek Gerij”

Voor de beurs Paard & Koets welke afgelopen april is georganiseerd hebben we een goed aanbod gekregen om vrijwel kosteloos een promotiefilm te laten maken omtrent het authentieke gerij in ons land. Het resultaat is een film van een goede 30 minuten waarin beelden van het hedendaagse rijden met het authentieke gerij wordt afgewisseld met beelden van evenementen tot ongeveer zo’n 25 jaar geleden.

De film bevat zowel bewegende beelden, interviews en afbeeldingen welke gemaakt zijn in het verleden. Tijdens het afspelen op Paard & Koets waren er al veel lovende berichten over de film en kwam er zelfs een verzoek om de film te kunnen bemachtigen voor het eigen archief.
Er bestaat nu de mogelijkheid om u aan te melden om in het bezit te komen van deze film. Dit kost u dan € 7,50 en na de inventarisatie omtrent het benodigde aantal zal de film worden geproduceerd op een dvd en aan u worden toegestuurd.

Wilt u in het bezit komen van deze film dan verzoeken wij u om dat te melden bij het secretariaat van de NVTG door het sturen van een email. Klik HIER om dat direct te doen. Wij nemen daarop volgend contact met u op omtrent de betaling, de termijn van levering de adresgegevens waarnaar de film verstuurd kan worden.

U heeft tot 30 september de tijd om uw interesse bij ons kenbaar te maken.