”Restauratiecompetitie”

De restauratiecompetitie wordt in 2024 wederom georganiseerd in samenwerking met de Firma Van den Heuvel uit Valkenswaard. De competitie zal plaatsvinden tijdens de open deur dagen welke in het paasweekend van 2024 worden gehouden.

In aanmerking voor deelname komt iedere amateur die een rijtuig restaureert en /of naar klassiek voorbeeld bouwt. U hoeft voor deelname overigens geen lid van de NVTG te zijn.

Naast de te winnen trofee is er ook een geldbedrag aan verbonden, ook ter beschikking gesteld door de firma Van den Heuvel & Zonen B.V. uit Valkenswaard.

Daarnaast staan ervaren rijtuig restaurateurs binnen de de Nederlandse Vereniging Traditioneel Gerij ter beschikking om U met raad (en daad) bij te staan bij het zoeken naar de beste oplossing voor de restauratie mocht U daartoe nog behoefte hebben.

De eerste deelnemer heeft zich gemeld en bij deze dus ook de oproep aan een ieder die de afgelopen 3 jaren zelf een rijtuig heeft gerestaureerd om zich aan te melden voor deelname. Meer hierover is te lezen op de speciale pagina over de restauratiecopmpetitie welke u bereikt door hier te klikken.

Via deze website, in een uitgave van Mensport of via hun website zult u de komende tijd meer vernemen over het verloop van de competitie!