”CTA – Plus Wapenveld”

Geachte menners,

Graag nodigen we u uit voor onze CTA+ wedstrijd, zaterdag 6 juli 2024, op onze club terreinen gelegen op Sportterrein Monnikenbos.
Zandbergen 8, 8191 NA, Wapenveld. Het terrein is open vanaf vrijdagmiddag 15.00 u. En zaterdag 6 Juli vanaf 7.30 u.
We heten u welkom met koffie en krentenbrood.

De route is uitgepijld en voorzien van een route beschrijving, die u indien gewenst van te voren kunt verkennen, echter uitsluitend per fiets, daar een deel van de route voor gemotoriseerd autovervoer verboden is. Vrijdagavond verkennen in de groep of zaterdagmorgen zelfstandig.

De wedstrijd is toegankelijk voor categorie 1 en 2 aanspanningen, dus authentiek en replica. voor verdere details verwijzen we u naar de site van de NVTG onder Reglementen. De wedstrijd gaat door vanaf 15 aanspanningen en voor de veiligheid is het maximale aantal aanspanningen 30. Leden van onze menvereniging en NVTG leden hebben voorrang. Onze buitenlandse menvrienden zijn ook hartelijk welkom.

Voor overnachtingsmogelijkheden

Indien volledig selfsupported kunt u met paarden en transport/caravan op ons menterrein overnachten, beperkt stroom, water en toilet in de Kantine.
Betere faciliteiten:
BoerenCamping ‘tKlooster …ligt op 200 m. van ons Menveld. ( 0031)38 4478433, Adres; Ellenhoorn 6, 8191 HC, Wapenveld.
Of….
Boerderij Camping Het Oever. Het Oever 2, 8191 NN Wapenveld, Telefoon: 06 11824593 e-mail: campinghetoever@gmail.com, 500 m. van ons evenement.

Wij zorgen dan desgewenst voor onderdak voor de paarden of pony’s bij particuliere stallen. Of U reserveert zelf een overnachtingsadres voor een B&B in de buurt van Wapenveld, wij hebben dan op diverse plaatsen de beschikking over een aantal paardenboxen bij
particulieren à 25 euro, dit wordt door ons geregeld, vermeld wel of het voor 1 of meerdere nachten is en welke data.

artikel
Programma:
Zaterdag 6 July 2024.
7.30 u terrein open
10.30 u start presentatie, hierna opmeten spoorbreedte.
11.30 u start wegtraject.
14 u kegel parcours.
17.30 u prijsuitreiking.

(Tijden onder voorbehoud.)

Inschrijving, 2 personen 25 euro voor kosten organisatie en inclusief koffie/brood lunch. Elke volgende persoon per aanspanning à 8 euro.
Vrijdag- en zaterdagavond mogelijkheid tot gezamenlijke Chinese tafel in de kantine verzorgd door ons beroemde rest. Panda. à 10 euro p.p. ook over te maken op rek.nr. NL42 RABO 0396501931.(van tevoren wel opgeven bij de inschrijving).

We zien uw inschrijving gaarne tegemoet via het volledig ingevulde inschrijfformulier wat u HIER kunt downloaden.
Wilt u direct online aanmelden? Klik dan HIER.

Met traditionele groet Herma en Ton.