” Kastelenrit Vorden”

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij nodigen wij u van harte uit om op zondag 11 augustus 2019 deel te nemen aan onze 43ste kastelenrit.

Dit jaar is er speciale aandacht voor sportrijtuigen. Heeft u b.v. een phaeton, gig, cart of een break? Geef u dan vooral op!

De route start dit jaar bij kasteel Vorden en leidt u vervolgens 22 km. door de prachtige omgeving van Vorden. Dit jaar komen wij wederom twee keer door het dorp en ook de prijsuitreiking zal hier plaatsvinden.

Ook dit jaar geldt deze rit als laatste selectiemogelijkheid voor het NK van de NVTG. Op volgorde van binnenkomst kunnen er max. 20 aanspanningen meedoen voor de jurering. Geef u dus op tijd op!

U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier in te vullen wat u HIER kunt downloaden en te retourneren naar het adres op het formulier. U kunt het inschrijfformulier ook online invullen door HIER te klikken. (mocht u een melding krijgen dat de site onveilig is? dit is niet het geval!

Graag ontvangen wij uw inschrijfformulier vóór 25 juli a.s.

De inschrijfkosten bedragen € 10,- per aanspanning en wij verzoeken u het verschuldigde bedrag (dus inclusief evt. extra lunchpakketten) vóór 1 augustus a.s. over te maken op IBAN NL57 RABO 0148904505 t.n.v. ‘In de Reep´n Vorden e.o.’.

De koffie, een drankje bij de sherry- en middagstop en voor twee personen lunch wordt u aangeboden. Wilt u meer lunchpakketten ontvangen dan bedragen de kosten hiervoor 5 euro per pakket. Wilt u doorgeven met hoeveel personen u komt en hoeveel lunchpakketten u in totaal wilt ontvangen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden?

Indien u wilt overnachten dan kunnen wij voor u bemiddelen. Onze secretaris, mevrouw Willie Bogers kan u hier meer informatie over geven. Heeft u andere vragen dan kunt u op onze website, of ook bij haar terecht: www.kastelenrit.nl of tel.nr. 06-23 22 55 21 (mevrouw Willie Bogers).

Wij hopen u (wederom) te kunnen verwelkomen op 11 augustus 2019 in ons mooie kastelendorp Vorden.

Het bestuur.